A Facebook és Instagram világában, már szinte elkerülhetetlen, hogy a másik szinte összes mozzanatáról értesülhessünk. Ebbe beletartozik a reggeli, a mozizás, kertiparti és természetesen nyáron elmaradhatatlanul a nyaralás. Lehet, hogy valaki csak egy napra megy a Balatonra, vagy valaki egy hetet tölt a tengerparton az emberek gyakran úgy érzik ez mindenki mást is nagyon érdekel, így mindent megosztanak róla.

  1. Indulás, várakozás a reptéren
    Persze ehhez megjelölve azokat, akikkel utazol, az úticélt és lehetőleg az időtartamot is, hogy a betörők tudják meddig látogathatják a házatokat.
  2. Érkezés
    „Végre Horvátország” „Balaton!!!” és hasonló bejegyzések, gyakran kép nélkül, a jelenlegi hangulatodat is feltüntetve. Nehogy valaki lemaradjon arról, hogy te most épp nagyon boldog vagy Almádiban.
  3. Napi minimum 50 kép
    Ez a több napos utazásokra vonatkozik. Gondosan ügyelj arra, hogy a szelfiket és tájképeket több részletben posztold, ezzel elárasztva mások hírfolyamát. Plusz pont, ha a képek tartalmaznak: téged ahogy ülsz a vízparton, modellként pózoló embert(téged?), ebédet, napszemüveget és limonádét. És igen, mindenkit érdekel az összes képed.
  4. Profilkép
    Ha már nyaraláson vagy és készülnek a jó képek, nehogy elhalaszd beállítani valamelyiket profilképednek. Aztán persze két nap múlva cseréld le és így tovább. Időnként meg állíts be egy régebbit újra. És ne felejts el reagálni a „Legszebb <3” „Csak utánad” és hasonló nyálas hozzászólásokra valami hasonlóan csöpögőssel. Ezt persze az év többi részében is nyugodtan folytasd.
  5. Hazatérés
    Megvolt a nyaralás, hazaértek, mi az első dolgod? Persze, hogy kiposztolni a maradék képet, csoportképeket, leírni mennyire jó volt, mennyire szeretsz mindenkit, a képeken pedig jelölj meg mindenkit. És párszor még oszd ezt meg az elkövetkezendő hetekben.

+1 Az összes posztodnál jelöld meg a helyet ahová mész, hadd lássa mindenki épp merre vagy.

Ha betartjátok ezeket, garantálom, hogy ismerőseitek agyára mehettek és eláraszthatjátok mindenki hírfolyamát.

Végül pedig egy valói tipp: élvezd a családoddal/barátaiddal töltött időt! Persze nem baj ha csináltok pár szelfit, hangsúly itt is a mértéken van, és azon, hogy az élmény minőségét ne a képekre kapott lájkok alapján értékeld.